Per diversos motius, l'elecció del professional a qui confiar el reportatge d'un dels dies més importants de la vostra vida, no és una tasca gens senzilla, però intentarem que us ho sigui una mica més amb la nostra proposta.

El primer és considerar que si arribeu a aquest apartat potser tinguem opcions quant a estil de treball, bé ja és un avenç. El següent podria ser saber com els va anar a altres parelles amb nosaltres i com “obres són amors i no bones raons” us remetem a les valoracions que les parelles en agraïment van publicar a Google Maps ia Bodas.net (opinions reals no manipulables).

Seguidament us expliquem com treballem el reportatge, és de manera continuada, natural i espontània, sense forçats, de principi a fi, només així es pot crear una narrativa documentalista, prenent nota visual de tot allò que s'esdevingui, parant atenció tant al conjunt (plànols mitjans i generals) com als detalls, principalment a vosaltres els protagonistes, però sense oblidar els convidats, així com el lloc, I ho farem en un cert estil neutre o natural però fresc i elegant que matisarem després a l'edició segons sigui el estil del vostre casament per lliurar-vos una cosa realment exclusiva.

Ara per fi arribem a com tarifem els nostres packs. Es componen de paquet variable segons la distància d'hores mínim. Pot ser de reportatge fotogràfic, reportatge de vídeo, tots dos, o cinefotografia. A aquest pack us podreu afegir les hores que necessiteu en qualsevol moment així com també podreu incloure àlbums, ampliacions, còpies i altres serveis o fotoproductes.

L'import serà des dels 450€ amb IVA inclòs del mínim en endavant, però per donar-vos la millor oferta caldrà conèixer més detall del vostre projecte de Boda pel que us agrairíem que ens facilitéssiu els detalls a la secció de contacte, la data, llocs (ubicació cases, cerimònia, banquet), durada estimada i si voleu foto, vídeo, àlbum, etc. i de seguida us facilitarem tota la informació més opcions.

PARLEM?