No només importa el preu

Per molts motius, l'elecció de fotògraf/videògraf per al vostre enllaç, no és gens fàcil així que, ja que heu arribat fins aquí, a més d'agrair-vos el vostre temps i interès i amb l'esperança que sigui perquè us agrada el nostre estil, no us castigarem amb relats sobre quant ens agrada la fotografia o que ens bolcarem en cos i ànima amb el vostre reportatge, com el valor, al professional se li suposa, així que anem directes amb la nostra proposta i després si us ve de gust, us recomanem conèixer com els va ser a altres parelles amb nosaltres, "obres són amors i no bones raons" (també a Google Maps ia Bodas.net tot opinions reals no manipulables).

El Reportatge

Capturem foto i/o vídeo de manera documentalista, això és continuada d'inici a fi, en el nostre particular estil natural i espontani, fresc però elegant, sense forçats ni posats excepte els que demaneu, creant narrativa visual de tot el que esdevingui, parant atenció tant al conjunt (plans mitjans i generals) com als detalls, principalment a vosaltres els protagonistes, però sense oblidar els convidats, així com el lloc. I ho farem sense molestar, sense alterar l'ambient ni canviar els colors amb focus, sense molestar amb flaixos, interferint el mínim possible, els protagonistes sou vosaltres.

El reportatge pot ser fotogràfic, o de vídeo o el nou cinefotografia. El de fotografia no necessita presentació encara que sí indicar que, gràcies a la nostra forma de treball podrem lliurar-vos una ingent quantitat de fotografies, no per repetir, sinó perquè tota història és un cúmul d'instants i intentarem que no us en falti cap. El de vídeo passa similar però amb moviment i so, si amb la fotografia podrem congelar, gestos, sentiments, expressions, etc., amb el vídeo recordareu que porto a aquest gest, quines paraules o música sonaven, enriquint amb això el record estàtic, es podria dir que es complementen. Finalment tenim la cinefotografia que encara que no és més que allò que dicta el seu nom perquè s'obté tots dos reportatges de la filmació del casament, comporta molt més ajust, enregistrament tenint en compte el punt de vista cinematogràfic alhora que pensant en la fotografia , per després obtenir les millors instantànies de l'exigent selecció de frames de la pel·lícula per crear els dos reportatges en estil cinematogràfic. Això serà gràcies al format panoràmic, efecte bokeh, textura, colorimetria, talonatge i molt més per poder-vos lliurar una cosa realment exclusiva.

Packs vs. hores

Oferir cafè per a tots quan hi ha qui prefereix un te o potser un refresc o un batut, fins i tot caldria distingir entre els que prefereixen un ristretto abans que un latte macchiato... és absurd i injust. Hi ha casaments molt molt reduïts per a la qual només desitgen fotografia, que consten d'un enllaç civil que de vegades ens passa ni al jutjat sinó al mateix restaurant o en una finca amb càtering tractant-se d'una reunió familiar, com a l'extrem oposat, casaments que comencen dies abans amb el preboda, potser la nit anterior al casament amb el comiat de solters, començant després el casament des de preparatius a casa dels pare o hotel, llarga cerimònia religiosa, jardins en una altra localització per després continuar al restaurant fins a hores després d'iniciat el ball i fins i tot pernocta per a l'endemà realitzar postboda amb trash the dress a la platja i comptant amb fotògraf, videògraf i entrega de pack de 3 àlbums amb rèpliques per als pares. Al mig hi ha un infinit de possibilitats i no seria just que tots representessin el mateix cost, perquè o les noces reduïdes surten caríssimes o les més completes arruïnarien el professional. Fins i tot oferir dos o tres packs pot resultar insuficient per poder escollir.

Proposta de Tarifa

Com a solució a tot això, neix la nostra fórmula: podreu escollir si voleu només foto, només vídeo, tots dos o l'exclusiu cinefotografia, després podreu ajustar la seva durada escollint un pack d'hores segons necessiteu major o menor mida de servei (tenint en compte que segons la distància hi ha un mínim), després podreu afegir hores addicionals a preu proporcional i finalment podreu afegir si ho desitgeu l'àlbum premium, pack d'àlbums o fine art. I què passa si contracteu més temps del que aquell dia descobriu que no necessitàveu? cap problema, descomptem totes les hores no treballades (fins al mínim segons sigui el pack). D'aquesta manera podreu personalitzar el vostre pressupost des d'un mínim de només fotografia de 3 hores per 400€ IVA inclòs, fins al complet amb foto i vídeo durant 10 hores més el pack de 3 àlbums premium per 2.650€ IVA inclòs.

Podreu conèixer totes les opcions descarregant la nostra tarifa i consultar-nos quant necessiteu o podeu explicar-nos breument els detalls principals del vostre casament (data, ubicació cases, cerimònia, banquet, hores, durada) i el que voleu per aconsellar-vos

Parlem?