Alejandro & Nerea

Restaurant Masía Miravent - Vilanova del Vallés

Gran parella Nerea i Alejandro que van decidir unir-se en matrimoni un dia esplèndid davant els seus éssers estimats. Seria un casament esplèndid i ple de sorpreses i emocions.

Gràcies a tots dos per la vostra complicitat i confiança, sigueu sempre molt feliços.

Eric & Juani

El Molí de Cal Dimoni - Badalona

Eric: " Destacar l'amabilitat, la flexibilitat i la professionalitat, es nota que ho fan perquè els agrada, i per això els resultats, qualitat preu insuperable, ho recomano al 100x100."

Juani: "Moltíssimes gràcies per la vostra feina, ets un fotògraf genial en tots els sentits, es nota que la teva feina ho fas amb tot el cor i la humilitat, gràcies una vegada més, una salutació!"

Eric & Juani

Óscar: " Molt recomanable! i puntual. Es va adaptar en tot moment a les situacions que anaven sorgint per treure la millor foto. Fa uns dies ens va lliurar la feina i ens va agradar molt. Gran professional. P.D: Fa unes panoràmiques precioses! "

Ingrid: " Molt recomanable! S'adapta a tota circumstància, sempre està en el moment adequat. Ho tornaria a escollir, sens dubte! Qualitat-preu superior. Gràcies, Àngel!"

Oscar & Ingrid

Óscar & Ingrid

Montcada i Reixac - Barcelona

Elisabeth: "Un dels millors i més bonics dies de la nostra vida!!! Quina millor manera de poder recordar-ho que amb aquest meravellós treball..."

Samuel: "Professional com la copa d'un pi! Atent a qualsevol petit detall. Recomanable 200%. Si vols un record d'algun moment especial, és el teu fotògraf! Encantats amb la seva feina i dedicació..."

Samuel & Elisabeth

Samuel & Elisabet

Montcada i Reixac - Barcelona

Parlem?