Eric: "Destacar l'amabilitat, la flexibilitat i la professionalitat, es nota que ho fan perquè els agrada, i per això els resultats, qualitat preu insuperable, ho recomano al 100x100."

"Juani: "Moltíssimes gràcies per la vostra feina, ets un fotògraf genial en tots els sentits, es nota que la teva feina ho fas amb tot el cor i la humilitat, gràcies una vegada més, una salutació! "

Eric & Juani

Vídeo de Boda
Vídeo de Boda

Marc: "És just el que volíem! Molt contents. Ens va facilitar tot al màxim i no ens vam adonar que estava rodant i disparant mil i una fotos."

Alba: "Es va adaptar als nostres horaris i pressupost. Molt ràpid i flexible. Molt recomanable."

Marc & Alba

Fotógrafo de Boda
Fotógrafo de Boda

Elisabeth: "Un dels millors i més bonics dies de la nostra vida!!! Quina millor manera de poder recordar-ho que amb aquest meravellós treball"

Samuel: "Professional com la copa d'un pi! Atent qualsevol petit detall. Recomanable 200%. Si vols un record d'algun moment especial, és el teu fotògraf! Encantats amb la seva feina i dedicació."

Samuel & Elisabeth

Fotografía de Boda
Fotografía de Boda

Óscar: “Molt recomanable! i puntual. Es va adaptar en tot moment a les situacions que anaven sorgint per treure la millor foto. Fa uns dies ens va lliurar la feina i ens va agradar molt. Gran professional. P.D: Fa unes panoràmiques precioses! "

Ingrid: "Molt recomanable! S'adapta a tota circumstància, sempre està en el moment adequat. Ho tornaria a escollir, sens dubte! Qualitat-preu superior. Gràcies, Àngel!"

Oscar & Ingrid

Proves són amors... i no bones raons

Reportaje fotográfico de Boda
Reportaje fotográfico de Boda

Pepe: "Àngel és un fotògraf superprofessional. El dia del casament et pots despreocupar perquè ell realitza la seva feina amb gran qualitat i, el que és més important per a mi, sense torrar-te. Recomanable al 100%. Gràcies, Àngel!"

Ruth: "Professionalitat en grau màxim. La veritat és que no interromp, la qualitat és molt bona i sempre està disponible. Ho recomanem sense cap dubte."

Pepe & Ruth

"Gràcies per la teva feina, va ser sens dubte el nostre millor dia. Cada vegada que veiem el vídeo ens entren ganes de tornar-nos a casar."

Javi & Mario

Reportaje de vídeo y cinefotografía
Reportaje de vídeo y cinefotografía
Fotografía y vídeo de Boda
Fotografía y vídeo de Boda

"Professional i atent. Em va agradar molt el tracte tan proper amb nosaltres, em vaig sentir molt còmoda a la sessió de fotos, és una persona seriosa i fiable."

Jordi & Isabel

Fotografo Boda Badalona
Fotografo Boda Badalona

Jordi: "Per nosaltres el record del nostre dia era molt important i podem dir que no ens hem equivocat a escollir aquests professionals que ho han sabut plasmar tot amb l'exactitud que exigim."

Miriam: "La senzillesa i elegància del treball realitzat és com poc impressionant. Estem molt feliços. Gràcies Ángel pels teus serveis i quan la família creixi també te'n farem partícip."

Jordi & Míriam

Fotografía Boda Barcelona
Fotografía Boda Barcelona

"Excel·lent. Dóna comoditats, flexibilitat, preus excel·lents, no vaig notar que estigués a la cerimònia, tinc ganes de veure més fotos, els seus treballs, estic encantada, molt educat i encantador, excel·lent professional."

Jaume & Jèssica

Fotógrafo de bodas para Barcelona y Badalona
Fotógrafo de bodas para Barcelona y Badalona

"És molt professional i molt flexible, et dóna l'oportunitat d'escollir només el que vols i no has de comprar paquets súper cars com fan la majoria de fotògrafs. Jo estic molt contenta amb la feina."

"Un professional de cap a peus! Va fer el meu casament i les fotos no poden ser més boniques, el vídeo, el tracte, tot!! Una gran experiència!! Ho segueixo trucant per a tots els esdeveniments!!!"

José & Doris

Videografia de Boda
Videografia de Boda

"Just el que esperava! Gran professional a la seva feina, tant les fotografies com el vídeo han quedat preciosos i originals. Flexible i amable en tot moment i amb uns preus molt bons. Estem molt feliços amb els resultats, repetiria amb ell sens dubte . Gràcies de tot cor, Àngel."

Rafa & Mònica

Galardón 2019 a 2021Galardón 2019 a 2021

Reconeixements i guardó atorgats per les parelles des del portal de casaments més gran:

RecomendadoRecomendado
Recomendado 2018Recomendado 2018
Recomendado platino 2017Recomendado platino 2017
Recomendado bronce 2017Recomendado bronce 2017
Bodas.netBodas.net
Recomendado bronce 2013Recomendado bronce 2013
Fotógrafo de boda
Fotógrafo de boda

"Tot perfecte! Uns professionals. Des del primer moment va ser tot molt pràctic i professional. El dia del casament, tot van ser avantatges, flexibilitat i disposats a col·laborar amb idees externes. Tant Ángel com Juan van demostrar saber el que fan."

Sergio & Maite

Wedding photographer
Wedding photographer

"Vam tenir molta sort que ens recomanessin a l'Àngel per al nostre casament. Necessitàvem un fotògraf que s'adaptés a les nostres necessitats i així va ser. L'Àngel ens va agradar des del primer dia, i es va adaptar a tot el que necessitàvem. Hi va haver un tracte genial i sense dubte les fotos són excel·lents. No t'imposa res i hi ha un ventall molt ampli de possibilitats. El millor: la seva feina, les fotos són genials i ha quedat un record meravellós. Sens dubte ho recomanem 100%"

Marc & Sara

fotografo de boda
fotografo de boda

Parlem?